Skip to main content

Wil je graag je badkamer renoveren, dan is het handig om vooraf te weten welk budget daarbij hoort. Bilici.be zet de kosten van verschillende verbouwingen op een rijtje, om een idee te geven van de mogelijkheden.

Een verbouwing kun je uiteraard zo luxe of simpel maken als je zelf wil. Prijzen hangen niet alleen af van uw materiaalkeuzes, maar kunnen ook verschillen per type woning.

Laat je het oude tegelwerk hangen en kies je voor een simpele douche, dan kunnen de kosten voor een badkamer rond de 3.000 euro liggen. Maar dat getal loopt snel op bij luxere uitvoeringen en grotere ruimtes. Vooral het materiaal, vloerverwarming of de keuze voor een (bubbel)bad, maakt daarbij een verschil. Zo kunnen de kosten oplopen tot 18.000 euro. 

Voor de gemiddelde badkamer, inclusief nieuwe rioleringsbuizen en sanitaire leidingen kan u rekenen op een goede 6.000 eur.

Leave a Reply

Close Menu

Bilici Bouwonderneming

[email protected]

M 0472 68 68 69

Adres:
Gaverlandstraat 150
9120 Beveren Waas

Btw BE0897 966 513