Skip to main content

Wist u dat de meeste warmte verloren gaat door verouderde ramen en deuren? Enkel glas is uiteraard niet meer van deze tijd.

Super isolerend glas daarentegen verhoogt niet alleen uw wooncomfort, maar verlaagd ook uw energie factuur.

Indien u opteert voor verbeteringswerken met oog op energieverlaging komt u zeer waarschijnlijk ook in aanmerking voor allerhande premies. U kan steeds via de contact pagina van bilici.be meer informatie hierover bekomen.

De thermisch onderbroken profielen die zodanig ontworpen zijn om koudebruggen tegen te gaan, in pvc en aluminium zijn de oplossing voor warmteverlies u kan steeds vrijblijvend prijs vragen voor de vervanging van uw ramen en deuren.

Niet alle warmte gaat verloren door verouderde ramen. Ook spleten en kieren zorgen ervoor dat 25% van de warmte verloren kunnen gaan. Hiervoor kan u vrijblijvend via onze contact formulier ons bereiken zodat we de geschikte oplossing kunnen aanbieden geheel vrijblijvend

Leave a Reply

Close Menu

Bilici Bouwonderneming

[email protected]

M 0472 68 68 69

Adres:
Gaverlandstraat 150
9120 Beveren Waas

Btw BE0897 966 513